Práve hráme

21/01/2022

Charlie Puth predstavuje svoju novinku Light Switch


Na túto skladbu sa netrpezlivo čakalo niekoľko mesiacov. Light Switch vznikla pomerne unikátnym spôsobom a stala sa virálnym hitom ešte skôr, ako vyšla. Ako je to možné? Charlie Puth sa o jej existencii prvýkrát zmienil minulý rok v septembri na sociálnej sieti TikTok. Následne zdieľal sériu príspevkov, v ktorých zverejňoval zdanlivo náhodné myšlienky a zvuky vytvorené na rôzne predmety a postupne ich podľa reakcií spájal do celku. Odborníci na sociálne siete a hudbu s napätím očakávajú, ako sa bude singel správať po vydaní. Pozri si klip:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Pripomeňme, že jeho hviezda naplno zažiarila hneď s prvým počinom – s Wiz Khalifom nahral pre film Rýchlo a zbesilo 7 skladbu See You Again. Nasledovala rada hitov (napr. Marvin Gaye, We Don“t Talk Anymore, Attention, How Long), ktoré z neho učinili popovú celebritu najväčšej veľkosti a uznávaného skladateľa a producenta. Ak sa jeho aktuálny experiment vydarí, zavedie nás Charlie Puth s Light Switch takmer isto do novej éry, v ktorej nebudú sociálne siete iba vytvárať budúce hity, ale priamo sa budú podieľať na ich vzniku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nezabudni za svojich favoritov hlasovať v najdlhšej rádiovej hitparáde 2022 hitov. Nájdeš tam aj 7 hitov od Charlieho Putha.

Mobilné aplikácie Rádia Expres