Práve hráme

26/11/2020

Karin Ann uzatvára svoj triumfálny debutový rok hitom i yearn for agony


Karin Ann predstavila v úvode novembra featuring s českou hviezdou Benom Cristovaom. Ubehlo len pár dní a už prichádza s ďalšou novinkou. Nová skladba i yearn for agony uzatvára bohatú nádielku tohtoročných singlov z dielne Karin Ann. 18-ročný slovenský objav pracu-je na debutovom EP s evidentne veľmi dobre zvoleným medzinárodným producentským tandemom v zložení Matt Schwartz (Yungblud, Massive Attack) a Tomi Popovič.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Novinku i yearn for agony“ sprevádza vydarený „burtonovský“ hororový videoklip, na ktorého scenári i réžii sa speváčka osobne podieľala. Po Slovensku, Česku, Maďarsku, Nemecku a Poľsku Karin Ann najnovšie boduje vo Veľkej Británii – jej singel i yearn for agony totiž v exkluzívnej premiére predstavil prestížny britský magazín Wonderland.

Skladba i yearn for agony je podľa slov Karin Ann o najtemnejších zákutiach jej mysle v tom najtemnejšom období. „Bola som dlho v živote v rozpore sama so sebou. Stále som sa sama seba pýtala, prečo nemôžem byť taká, akú ma ľudia chcú mať. Všetko som si vyčítala, každú vec som v sebe stále rozoberala a riešila, a to ma priviedlo do psychických stavov, ktoré sa dajú prirovnať k agónii. A o týchto stavoch tá pieseň je,“ vysvetľuje Karin posolstvo, ktoré nesie jej najnovšia pieseň. Dúfa, že skladba by mohla prehovoriť k ľuďom, ktorí prežívajú niečo podobné. „Keby zároveň pomohla aj tým, ktorí si niečím takým neprešli, aby pochopili, aké to je, bola by som šťastná.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok