Práve hráme

07/10/2019

Vyhraj Mentos žuvačky na celý rok!


Počas jedného týždňa od 14.10. do 18.10. ste sa s Ďurom a DJurom v Hemendexe delili o svoje príbehy, kedy ste museli niečo predýchať. Každé ráno bola v Hemendexe vyhlásená konkrétna téma, na ktorú poslucháči posielali svoje príbehy. Autor toho príbehu, ktorý moderátori vyhodnotili ako najlepší, získal Mentos žuvačky na celý rok a navyše aj let vo veternom tuneli Hurricane Factory pre 2 osoby. Výhry spolu získalo 5 výhercov.


Mentos – Prežuj to!

Zvyknite si na to, že Mentos má aj žuvačky! Sú bez cukru, skvele vás osviežia, obsahujú tekuté jadro a vyťažok zo zeleného čaju. Každý si príde na svoje, pretože sú dostupné v rôznych veľkostiach balení – od najmenšieho balenia do vrecka alebo do kabelky až po najväčšie balenie vhodné do každého auta. Mentos žuvačky si vychutnáte v rôznych príchutiach – od intenzívnych sviežich až po ovocné, jahodové alebo citrónové. Dostupná je aj novinka Mentos Pure White, ktorá pomáha bieleniu zubov. V rokoch 2018 aj 2019 sa stali Mentos žuvačky Najlepšou novinkou roka v prestížnom programe Voľba spotrebiteľov, v ktorom na Slovensku vyberá najlepšie novinky 2000 respondentov.

Zistiť viac o produktoch Mentos

Hurricane Factory

Jediný aerodynamický tunel na Slovensku, ktorý sa nachádza na Liptove, vedľa Aquaparku Tatralandia. V presklenej letovej komore s priemerom 4,3 metra a výškou neuveriteľných 14 metrov prúdi vzduch rýchlosťou až 270 km/h. Vy však lietate v bezpečnej výške a pod neustálym dohľadom skúsených inštruktorov. Nepotrebujete žiadne predchádzajúce skúsenosti, ani špeciálnu fyzickú zdatnosť – lietanie je vhodné pre všetky fyzicky zdravé osoby od 5-tich rokov. Minúta lietania v Hurricane Factory predstavuje ekvivalent zoskoku z lietadla z výšky 4.000 metrov. Ide o 100% bezpečnú adrenalínovú atrakciu.

Zistiť viac o Hurricane Factory
Mobilné aplikácie Rádia Expres