Práve hráme

21/10/2019

Mercedes–Benz – Vyhraj novú EQC na víkend!


Počas jedného týždňa naši moderátori testovali novú EQC od Mercedes–Benz s čisto elektrickým pohonom.

V týždni od 28.10. do 1.11. si 5 súťažiacich vypočulo, ako novú EQC opísali naši moderátori po testovacej jazde. Úlohou každého súťažiaceho bolo správne určiť 7 slov alebo slovných spojení, ktorými konkrétny moderátor novú EQC opísal. Každý súťažiaci, s ktorým sme sa telefonicky spojili v živom vysielaní, získal balíček predmetov Mercedes–Benz. Najúspešnejší súťažiaci, Dominik z Obišoviec, ktorý za celý týždeň nazbieral najviac bodov, zároveň získal aj hlavnú výhru – novú EQC na celý víkend!

Takto si testovaciu jazdu užila naša Miša Vrábová:

Mačo si novú EQC nevedel vynachváliť:

Najviac sa z jazdy tešil Djuro:

Majo si EQC tak zamiloval, že z nej nechcel vystúpiť:

Mišo a Táňa si najviac užili komfort, ktorý EQC ponúka:


Nová EQC

Prichádza Mercedes medzi elektromobilmi – nová EQC s čisto elektrickým pohonom. Vyberte si budúcnosť, ktorá je poháňaná elektrinou.

Prekvapivý dojazd, rozsiahla nabíjacia infraštruktúra a najvyššia bezpečnostná úroveň vozidiel EQC prinášajú fascinujúci nový pocit z elektrického jazdenia.

Objavte úplne nový zážitok z ovládania a zobrazovania – s prirodzeným intuitívnym hlasovým ovládaním, učenlivými funkciami a dotykovými plochami citlivými na dotyk.

V EQC sa o maximálne pohodový a bezpečný jazdný zážitok postarajú asistenčné jazdné systémy najnovšej generácie. V núdzovom prípade dokážu automaticky reagovať a značne tak odbremeniť vodiča.

Nová EQC podporuje moderný zodpovedný životný štýl. Umožňuje jazdenie, ktoré je lokálne bez emisií a okrem toho je takmer 100 konštrukčných dielov vozidla vyrobených z obnoviteľných surovín.

Navštívte niektorého z autorizovaných partnerov a vyskúšajte si prvý elektrický Mercedes už dnes. Neváhajte a získajte servis na 6 rokov alebo do 160 000 kilometrov v cene vozidla.

Nie je to len elektromobil. Je to Mercedes. Nová EQC.

Zistiť viac o novej EQC od Mercedes-Benz
Nadácia Dobrý skutok