Práve hráme

14/10/2019

Vyhraj knihu Život Adama 4!


Prichádza štvrté pokračovanie série kníh pre tínedžerov s názvom Život Adama 4 – Rebel konečne tínedžerom!

Obľúbený muzikant zo skupiny Polemic, Peter „Petko“ Opet, prichádza s poslednou knihou zo života svojho syna – rebela Adama. Adam medzičasom vyrástol na tínedžera a domáce práce, ako aj snaha rodičov ho vychovávať, ho značne obmedzujú. Ako sa vyrovná s ťažkým životom tínedžera sa dozviete v tejto knižnej novinke.

Súťažili sme o knihu s podpisom autora – zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 5 výhercovia, ktorým posielame výhru – Zuzana z Trenčína, Stanislav z Nového Mesta nad Váhom, Mária z Popradu, Ľubomír z KošícLucia z Lúčok. Všetkým výhercom gratulujeme!


Čo zažíva Adam vo štvrtej knihe Život Adama:

Ahoj! Som ôsmak Adam a mám trinásť rokov. Okrem dvoch mladších súrodencov mám aj dvoch rodičov, ktorí sa mi stále starajú do života. Mať vlastných rodičov ako zdroj vreckového a plnej chladničky je fajn, ale oni majú stále dojem, že je potrebné ma ešte aj vychovávať. Smola! Dobre som mamu počul, ako tatkovi hovorila, že výchova účinkuje len do šiestich rokov dieťaťa. Život si viem predstaviť aj bez upratovania, vyprázdňovania umývačky riadu či chodenia na túry a ďalších vecí, na ktorých rodičom záleží.

Našťastie existujú kamoši, s ktorými sa dajú spoznávať zaujímavosti sveta bez dozoru dospelákov. Keby to bolo na mne, za námahu v škole, robenie domácich úloh a projektov by som si udelil odmenu v podobe neobmedzeného času, ktorý by som strávil na počíku e-športovaním. Na to si však ešte budem musieť pár rokov počkať. Ťažký život majú tínedžeri!

Viac info o knihe
Mobilné aplikácie Rádia Expres