Práve hráme

28/05/2019

Carmel Paradise Buckingham dáva zbohom nerovnocenným vzťahom v novinke Smoke Break


Carmel Paradise (vlastným menom Carmel Paradise Buckingham) vydáva svoj prvý singel v tomto roku. Novinka s názvom Smoke Break vznikla v americkej produkcii v nahrávacom štúdiu v Nashville a videoklip k nej nakrútila Carmel v Bratislave.

Ako s úsmevom hovorí Carmel Paradise: „po vypočutí jej nového singla možno budete potrebovať papierové vreckovky, lebo je to „doják´.“ Vo svojom prvom tohtoročnom singli Carmel spieva o ľuďoch, ktorí uviazli v nevyrovnanom vzťahu, v ktorom im partner nedáva lásku, akú si zaslúžia. Skladba rozpráva príbeh dvoch ľudí, ktorých vzájomné city nie sú rovnocenné, a jeden z nich je vzťahu odovzdaný oveľa viac než ten druhý. Smoke Break nie je typická balada; jednoznačne však pokračuje v stopách Carmelinho elektronického popu s dôrazom na silné, impozantné refrény. Pozri si videoklip tu.

https://www.expres.sk/153085/mladsia-zo-sestier-buckinghamovych-s-novinkou-selfish/

Carmel sa medzičasom presťahovala na Slovensko a tak nakrútila videoklip k skladbe v Bratislave. Réžie sa ujal stále vyhľadávanejší režisér Martin Miko v tvorivom tandeme s výkonnou producentkou Lesanou Kurill, ktorí spoločne vdýchli život Carmelinmu námetu o predstavách, že váš partner si vás všíma a ľúbi vás, zatiaľ čo realita je celkom iná. Po sérii amerických videoklipov sa tak Smoke Break stal prvým Carmeliným videoklipom nakrúteným na Slovensku.

„Veľmi si vážim, že si nás Carmel vybrala ako produkciu pre jej prvý videoklip natáčaný na Slovensku. Carmel je veľký profesionál a v tejto spolupráci bolo cítiť jej zahraničné skúsenosti a veľkú dávku kreativity, ktorou sa podieľala na tvorbe samotného scenára,“ spomína Martin Miko na nakrúcanie, ktoré prebehlo na jar tohto roka v dvoch kultových historických priestoroch v centre Bratislavy, známych ešte z čias starého Prešporka – v legendárnej kaviarni Štefánka by Pulitzer a v známom hoteli Radisson Blu Carlton.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres