Práve hráme

26/03/2019

Robo Opatovský chce roztancovať celú krajinu novinkou Tancuj, ktorú režírovala Oľga Záblacká


Robo Opatovský prichádza s dynamickou tanečnou novinkou Tancuj! Pieseň si už po prvom počutí budš spievať a tlieskať do rytmu. Chytľavá skladba je o dosť iná ako čokoľvek z doterajšieho Robovho repertoáru. K skladbe vznikol aj nápaditý videoklip, ktorý režírovala Oľga Záblacká, a hlavnú úlohu si strihli tanečníci Peter Modrovský a Natália Glosiková. Pusti si nový klip:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Začalo sa to tým, že som chcel trochu roztancovať moju dcérku. Veľmi rada sa hýbe a spieva. A ako sme sa tak hrali, schytil som ju a spontánne zaspieval: tancuj, tancuj dievča so mnou, la la la la. Hneď sa chytila a s radosťou to zopakovala. Zapáčilo sa to aj manželke Katke, ktorá nás pozorovala. Skonštatovala, že by to mohol byť dobrý song. A čo by som neurobil pre ženu? Zobral som gitaru, nahral pieseň na mobil a poslal textárovi. Na druhý deň mi cinkol mail s textom a potom to už išlo veľmi rýchlo,“ vysvetľuje s úsmevom Robo Opatovský.

https://www.expres.sk/158258/robo-opatovsky-vzdava-hold-skutocnej-laske-novinkou-navzdy/

V klipe teda tancujú rôzni tanečníci – folkloristi, hip-hoperi, nadšenci disco aj spoločenských tancov. Natália a Peter tu ukázali, že nielen skvelo tancujú, ale že dokážu i hrať.

„Ja s Robom spolupracujem veľmi rád a tým, že táto skladba ja ideálna na spoločenské a latinsko-americké tance, nebolo o čom. To úplne sadlo. Oslovila ma aj celá myšlienka, snaha pomôcť, spojiť sa v mene tanca. Táto pesnička má obrovský potenciál, už som sa pár krát prichytil ako si ju lalákam. Podľa mňa z nej určite bude hit,“ dodáva s úsmevom Peter Modrovský.

Nadácia Dobrý skutok