Práve hráme

01/10/2018

Robo Opatovský vzdáva hold skutočnej láske novinkou Navždy


Navždy. Tak sa volá novinka Roba Opatovského, ktorou vzdáva hold skutočnej láske. Takej, ktorá dokáže prekonávať problémy, robiť kompromisy, a vydrží niekoľko desiatok rokov. Podľa Roba totiž v súčasnom svete tento druh citu akosi chýba. Hudobník, ktorý je sám príkladom toho, že aj v bohémskej muzikantskej brandži majú miesto dlhotrvajúce city, je smutný z toho, čo vidí okolo seba.

O to viac si cení dvojice, ktoré dokážu žiť spolu Navždy. Text piesne napísal Juraj Žák, hudbu si ako vždy zložil sám Robo Opatovský. Videoklip sa nakrúcal v krásnej historickej Skalici a v Kopčanoch. Pusti si video:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„V prípade textu som tentoraz išiel hlavne po úprimnosti. Tento text viem dokonale precítiť, nakoľko tak žijem dennodenne. A Juraj to opísal majstrovsky! Potom, už keď mi v hlave znela melódia, a aj pri realizácii demo verzie som vedel, že toto nebude „gitarovka“, ale „klavírovka“ so slákmi, a že to nebude intímne znejúca skladba, ale dramaturgicky vystavaná „veľká“ skladba. Do budúcna by som rád privítal aj orchestrálnu verziu. Veľmi sa mi páči napríklad Kollerova orchestrálna verzia pesničky Chci zas v tobě spát. Som zvedavý, ako sa skladba a moja nová spolupráca s Rolandom bude mojim fanúšikom páčiť,“ dodáva Robo Opatovský.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok