Práve hráme

27/09/2018

Kapela King Shaolin má predzvesť nového EP – singel „Mountain“ s videoklipom


Skladba Mountain je už zaradená do éteru a od dnešného dňa má aj svoje vizuálne zobrazenie. Kapela King Shaolin známa najmä svojimi live vystúpeniami poňala videoklip osobne a odkaz piesne prechádza celým klipom v podaní speváka Dominika Štofka. Za metaforickými odzrkadľovaniami emócií, ktoré nám kladú prekážky v bežnom živote, precestoval Dominik tri krajiny, aby sa mohli rozplynúť v jednom momente.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Veľmi veľa songov vzišlo od vydania nášho posledného albumu Play Against The Rules – až okolo 30 alebo 40. Dlho sme premýšľali nad tým, čo s nimi a rozhodli sme sa, že tie najzaujímavejšie spojíme do celku a zrodí sa tak nove EP. Z neho vnímam skladbu Mountain ako najviac pozitívne vyžarujúcu, ktorá vystihuje srdce a filozofiu našej kapely, že prítomný okamih netreba podceňovať,“ povedal spevák Dominik Štofko.

Videoklip k novému singlu vznikol počas trojdenného roadtripu troma krajinami a zanecháva vyznieť životnú cestu každého človeka, ktorá môže mať mnoho podôb a úskalí, ale pokiaľ človek vytrvá na svojom chodníku, príde moment, keď vystúpi na jeho vrchol a precíti všetky emócie naplnenia a radosti. „Myslím, že videoklip vystihuje v celej hĺbke podstatu skladby. Atmosféra a miesta, ktoré sme zachytili, sa nachádzajú v Taliansku, Slovinsku a Rakúsku. Navštívili sme naozaj také miesta, ktoré nás očarili, zaujali a kde sme túžili ostať dlhšie a kochať sa. Verím, že tieto scenérie dopĺňajú a dotvárajú celok,“ prezradil Dominik Štofko.

Mobilné aplikácie Rádia Expres