Práve hráme

16/07/2018

Mamma Mia – Vyhraj zájazd do Grécka!


Najväčšia letná filmová párty je späť! A s ňou aj nákazlivá nálada rozprávkového ostrova Kalokairi, nesmrteľná ABBA a herci, ktorí si s chuťou zopakovali veľkolepú grécku jazdu. Druhé pokračovanie muzikálu s názvom Mamma Mia! Here We Go Again je v našich kinách od 19. júla.

V Hemendexe sme súťažili o týždenný pobyt All Inclusive pre 2 osoby v 4* hoteli na jednom z gréckych ostrovov podľa vlastného výberu od cestovnej kancelárie Aelous. Hlavnú výhru získal súťažiaci Lukáš, ktorý za celý týždeň nahral najviac bodov.

Súťažili sme aj na webe a zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 3 výhercovia, ktorým posielame výhru (2 lístky do kina a plážovú tašku):
Katarína, Beňuš
Jozef, Bratislava
Monika, Kremnica

Gratulujeme!


O filme:

V pokračovaní Mamma Mia! Here We Go Again dostanú diváci hneď dva príbehy v jednom filme! V prvom príbehu sa vrátime do časov, keď bola Donna (Meryl Streep a Lily James) čerstvou absolventkou univerzity. Chcela spoznávať svet, netušila však, že zakrátko stretne troch mladých mužov, spozná jeden necivilizovaný grécky ostrov a totálne sa zmení jej život.

Druhý príbeh sa odohráva presne desať rokov po prvom príbehu, keď skúsenejšia a múdrejšia Sophie (Amanda Seyfried) plánuje veľkolepé znovuotvorenie rodinného hotela na ostrove Kalokairi, na ktoré sa samozrejme zbehnú všetci „obvyklí podozriví“, vrátane trojice charizmatických otcov (Pierce Brosnan, Colin Firth a Stellan Skarsgård). Oba príbehy sa rafinovane preplietajú a prepájajú spolu s piesňami švédskeho hudobného zázraku ABBA, či už v nových aranžmánoch, alebo aj hity, ktoré ešte nezazneli.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres