Práve hráme

18/06/2018

Jurský Svet – Vyhraj víkendový pobyt pre celú rodinu!


Do slovenských kín prichádza pokračovanie jedného z najúspešnejších filmov všetkých čias. Dinosaury z Jurského sveta sú v ohrození a je potrebné ich zachrániť. Film Jurský svet: Zánik ríšemôžete v našich kinách vidieť od 21. júna.

V rannej show Hemendex sme v termíne od 18.6. do 22.6. súťažili o víkendový pobyt pre celú rodinu (2 dospelí a 2 deti) v Grand hoteli Permon****– výherkyňou sa stala poslucháčka Lucia.

Okrem toho sme súťažili aj na našom webe o filmový balíček (tričko, ruksak a sada dinosaurov). Zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 5 výhercovia, ktorých budeme kontaktovať kvôli zaslaniu výhry. Gratulujeme!

O filme:

Pred štyrmi rokmi nás dinosaury porazili. Teda na Isla Nublar, exotickom ostrove, kde prosperoval unikátny zábavný park Jurský svet, až dovtedy kým sa samotným exponátom nepodarilo utiecť. Vo finále jedného z najúspešnejších filmov všetkých čias opustili ostrov poslední ľudia a nechali ostrov napospas prehistorickým tvorom. Tentoraz sa musia vrátiť späť, pretože na ostrove sa prebudila sopka a dinosaurom už po druhýkrát v dejinách hrozí vyhynutie.

Claire (Bryce Dallas Howard) sa z ustráchanej manažérky parku premenila na aktivistku, ktorá chce dinosaury za každú cenu zachrániť. Owena (Chris Pratt), na ostrov ženie túžba nájsť a zachrániť Blue, inteligentného jaštera, ktorého dokázal vychovať a čiastočne aj vycvičiť, a po ktorom sa po zániku parku zľahla zem. Na Isla Nubar im však nehrozí len zožranie, ušliapanie alebo spálenie vytekajúcou lávou. Hneď po príjazde sa stanú očitými svedkami a nedobrovoľnými aktérmi falošnej hry, ktorá v konečnom dôsledku môže zmeniť život na celej planéte a vrátiť ho o pár miliónov rokov späť.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres