Práve hráme

08/08/2018

Meg: Hrozba z hlbín – vyhraj filmový balíček!


Prichádza najväčší žralok, aký kedy brázdil oceány… a Jason Statham ako skúsený záchranár, ktorého úlohou je zachrániť uväznenú posádku ponorky pred prehistorickým žralokom.

Od 9. augusta si v slovenských kinách vychutnáte film MEG: Hrozba z hlbín.

Filmové balíčky v súťaži s filmom Hrozba z hlbín vyhrávajú: Miriam zo Sniny, Lýdia zo Šúroviec a Miloslav z Topoľčian. Gratulujeme!


O filme:

Hlbokomorská ponorka, ktorá je súčasťou medzinárodného podmorského výskumného programu – bola napadnutá obrovským tvorom, o ktorom si mysleli, že už neexistuje, sa teraz nachádza poškodená na dne priekopy Tichého oceánu… s posádkou uväznenou vo vnútri. S ubiehajúcim časom, čínska oceánografka (Winston Chao) privolá na pomoc skúseného záchranára Jonasa Taylora (Jason Statham), aby zachránil posádku – i oceán – od tejto nezadržateľnej hrozby: prehistorického takmer 30 metrového žraloka známeho ako Megalodon.

To, čo nikto nepredpokladal je, že pred niekoľkými rokmi sa Taylor s týmto strašným stvorením už stretol. Teraz, v tíme so Suyin, musí čeliť strachu o vlastný život, aby zachránil všetkých uväznených… Čo ho opäť privádza tvárou v tvár najohromnejšiemu a najväčšiemu predátorovi všetkých čias.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok