Práve hráme

24/11/2017

Peter Bič Project vydávajú svoj najintímnejší album DREAM. Netradične aj so slovenskými skladbami


Obľúbená slovenská kapela Peter Bič Project, ktorá iba pred dvoma týždňami predstavila svoju prvú slovenskú pieseň Skúšame sa nájsť, vydáva dlho očakávaný album s názvom Dream, ktorý je ich doposiaľ najintímnejším dielom. Je plný krásnych emotívnych skladieb, ktoré naspievali v angličtine, ale aj v rodnom jazyku.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Veľkou zmenou pre nás a určite aj pre našich fanúšikov bude, že na albume nájdu aj slovenské pesničky. Slovenčine sme sa nikdy nebránili, dokonca ešte v začiatkoch našej tvorby sme zložili aj mnoho slovenských piesní. Momentálne sme dospeli k rozhodnutiu, že toto je pre nás tá správna cesta. Chceme, aby nám naši fanúšikovia rozumeli nie len hudobne, ale aby chápali aj hĺbku našich textov a tomu, čo im našou hudbou chceme povedať,“ priblížil nám rozhodnutie spievať v slovenčine Peťo Bič.

Peter sa priznal, že vždy chceli vydať album pred Vianocami, pretože je v tom istá symbolika. Doteraz sa im to však nepodarilo. O to väčšiu majú radosť, že to tento rok stihli s dostatočným predstihom. Hudba je krásny darček, pretože je večná. Dokáže potešiť, povzbudiť, rozveseliť, ale aj podporiť melancholické rozjímanie. A práve taký je aj nový album od Peter Bič Project – Dream. Z nových skladieb znie klavír, akustická gitara, či husle. Tóny a texty v piesňach spolu dokonalo ladia. Sú o láske, rozchodoch, radostiach a starostiach, ktoré rieši každý z nás. Rozhodne stojí za vypočutie.

Zdroj: Universal Music

Mobilné aplikácie Rádia Expres