Práve hráme

17/04/2024

Dua Lipa je bohyňa! V najnovšom klipe k skladbe Illusion ti vybije dych


Dua Lipa vydala novú pieseň s názvom Illusion. Ide o tretí spomedzi 11-tich singlov z pripravovaného albumu Radical Optimism, ktorý vyjde 3. mája. Okrem tejto novinky sa na albume objavia už známe single ako Houdini a Training Season. Na portáli Billboard ju už hudobní fanúšikovia zvolili za hit týždňa.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka na nahrávke pracovala hlavne s Kevinom Parkerom z Tame Impala a inšpiráciu hľadala v britpopovej a rave hudbe. Ku skladbe sa vyjadrila: „Illusion bola prvou piesňou, na ktorej som pracovala s Caroline, Dannym, Tobiasom a Kevinom. Postavili základy našej spolupráce na celej nahrávke. Je o tom, že vieš, do čoho ideš, ale i napriek tomu zostaneš. Je to o vystrelení si z niekoho, keď hráte ich hru a na konci neuveríte ilúzii“.

Videoklip, ktorý bol zasadený do slnečnej Barcely v Piscina Municipal de Montjuïc, je výsledkom spolupráce s režisérom Tanu Muino. Je plný slnka, tanca, vody a skutočne ladných pohybov. Dua Lipa na svojom Instagrame priznala, že natáčanie klipu si s celým tímom maximálne užili a dúfa, že si ho fanúšikovia zamilujú rovnako, ako ona.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Nadácia Dobrý skutok