Práve hráme

22/01/2024

Slovenská speváčka Jana Krištof Lehotská pozýva na turné zoskokom z lietadla


Slovenská speváčka, skladateľka, textárka a muzikantka Jana Krištof Lehotská v minulom roku absolvovala exkluzívne open air tour s legendou česko-slovenskej hudobnej scény, pani Marii Rottrovou. Tento rok si prichystala svoje prvé slovenské turné, na ktoré pozvala ľudí naozaj netradičným spôsobom.

Speváčka prekonala svoj najväčší strach a absolvovala zoskok z lietadla, ktorý mal byť paralelou k tomu, že obavy z nových vecí treba prekonávať a preto, aj napriek tomu, že je málo známou interpretkou, by mali ľudia prísť na jej koncert a spoznať jej  hudbu.

Pozvánku Jana začala slovami „Možno ste o mne doteraz ešte nepočuli. Možno nepoznáte žiadnu z mojich piesní. No verím, že radi objavujete niečo nové, niečo nepoznané. Preto vás pozývam na moje úplne prvé slovenské turné, kde vám na koncertoch odhalím kúsok seba. PRÍĎTE A ZOZNÁMME SA NAVZÁJOM. Vaša Jana“

Speváčka má za sebou už dva štúdiové albumy s názvami Sny a Dotyky slov. Aktuálne pripravuje svoj tretí album, z ktorého zverejnila už dve piesne Šťastena a Verím. Na koncertoch, ktoré budú v dĺžke 90 minút zahrá svoje najlepšie skladby v špeciálnych akustických úpravách. Finálny koncert v rodných Bojniciach bude doplnený aj o tanečné vystúpenie štúdia AlaDance pod vedením choreografky Aleny Domanikovej.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Turné sa uskutoční v ôsmich slovenských mestách:

02.03.2024 BARDEJOV – Kino Žriedlo, Bardejovské Kúpele
08.03.2024 ŽARNOVICA – Dom kultúry
09.03.2024 NITRA – Music a Cafe
11.03.2024 LIPTOVSKÝ MIKULÁŠ – Dom kultúry
15.03.2024 TURČIANSKE TEPLICE – Dom kultúry
16.03.2024 BRATISLAVA – KZP Zrkadlový háj
23.03.2024 BANSKÁ BYSTRICA – Aula SZU
27.03.2024 TRNAVA – Kino Hviezda

Zdroj náhľadovej fotografie: Tlačová správa Jany Krištof Lehotskej

Mobilné aplikácie Rádia Expres