Práve hráme

21/07/2023

Niall Horan všetkých rozospieval, Ewa Farna sa rozplakala na pódiu. Aký je zatiaľ festival Colours of Ostrava?


Aj druhý festivalový deň sa niesol v znamení veľkých hudobných hviezd. Vo štvrtok si diváci mali možnosť vybrať z mnohých hudobných žánrov a podľa svojho gusta si mohli vybrať, ktorý z 21 pódií navštívia. Na hlavnom pódiu vystúpila Ewa Farna, ktorá sama nemohla uveriť tomu, že vystupuje na festivale Colours of Ostrava. „Na tento moment som čakala 17 rokov. Ďakujem, že tu môžem byť. Dnes som už niekoľkokrát plakala,“ povedala, zatiaľ čo sa jej opäť hrnuli slzy do očí.

Zoznam skladieb, ktoré si 29-ročná speváčka pripravila, bol skutočne rôznorodý. Zazneli emotívne i tanečné skladby a Ewa si pre divákov pripravila dokonca dve prekvapenia: Najprv zaspievala duet so svojim manželom, ktorý pôvodne zložili len pre svoj svadobný deň. Druhým prekvapením bol duet so spevákom Sofianom Medjmedjom. Spevák sa znenazdajky objavil na pódiu a dvojica spolu zaspievala ich pieseň Reinkarnační.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Po Ewe si podmanil hlavné pódium spevák Niall Horan, ktorý bol jedným z pätice tvoriacej chlapčenskú skupinu One Direction. Fanúšikovia čakali na jeho koncert aj dve hodiny pod pódiom, a to len pre to, aby si chytili tie najlepšie miesta. Hneď ako írsky spevák vyšiel na pódium, davy doslova šaleli. Diváci spievali spoločne s ním počas celého koncertu, z čoho bol Niall unesený. „Je to pre mňa nádherný pocit, že vy všetci spievate spoločne so mnou, moje slová, a to aj napriek tomu, že nehovoríme rovnakou rečou,“ povedal pomedzi pesničky.

To, že mu fanúšikovia vyrážali dych, povedal niekoľkokrát, no zároveň pochválil aj areál, v ktorom sa koncert konal. Počas jeho hodinovej šou zazneli piesne z nového albumu, ktorý vyšiel len pre pár týždňami, no divákov potešil aj skladbou Story of My Life, ktorú naspieval spoločne so svojimi kolegami ešte počas účinkovania v skupine One Direction.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Nadácia Dobrý skutok