Práve hráme

30/06/2022

Svoj čin pripravoval roky a nikdy ho neoľutoval. Po Breivikovi zostalo 77 obetí, stovky zranených a otrasený svet


Silná narcistická osobnosť. Neúspešný študent. Neúspešný politik a podnikateľ. Verí, že jeho vlasť sa prepadáva do občianskej vojny. V jeho očiach sa voči Európanom deje neprávosť, prisťahovalectvo, masové znásilnenia a zánik bielej rasy. Vyhlasuje sa za templára a plánuje svoj „úchvatný“ hrdinský, rytiersky útok. Je pripravený všetkých zachrániť…

Toto nie je vymyslený príbeh, toto je skutočné severské krimi. Chlapec z lega, letný špeciál kriminálnych spisov, ktorý v troch epizódach priblíži život mediálne najznámejšieho vraha všetkých čias – Andersa Breivika!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Tento podcast ti prináša letná krimi novinka Tajomný závoj od Dominika Dána.

Príbeh knihy Tajomný závoj sa odohráva v roku 1993. Je krátko po revolúcii a temné stránky nového demokratického režimu – drogy a prostitúcia sa začínajú naplno prejavovať. Pre detektívov z Nášho Mesta to nie je nič nové, s týmito kriminálnymi živlami sa stretávali bežne aj predtým, zarážajúca je však ich drastická podoba. Ocitnú sa pred dvomi zdanlivo nesúvisiacimi prípadmi a stopy sú zmätočné, zahmlené, akoby zahalené tajomným závojom. Podarí sa detektívom z oddelenia vrážd nazrieť pod tajomný závoj? Dozviete sa v čerstvej novinke Dominika Dána.

Podcast Kriminálne spisy obsahuje násilné a sexuálne scény. Preto nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy.

Všetky časti podcastu Kriminálne spisy
Mobilné aplikácie Rádia Expres