Práve hráme

22/12/2021

Melissa Mandy Marušková a Nela Kronauerová majú spoločnú pesničku Vianočné perníčky


Melissa Mandy MaruškováNela Kronauerová dve 10 ročné dievčatá, ktoré účinkovali v šou Tvoja MINI tvár znie povedome. Okrem zážitkov na celý život si odtiaľ odnášajú aj krásne priateľstvo. Sľúbili si, že spolu naspievajú duet, ktorý sa im vďaka podpore ich rodičov podaril aj splniť. Vypočuj si pesničku plnú lásky, priateľstva a radosti.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Text a hudbu vytvoril Nelkin otec, a vyšperkovali ju profesionálni hudobníci ako napríklad gitarista z kapely Indigo Michal Kovalčík. Hudobnej produkcie sa ujal Ľubo Dolný, ktorého Melissa poznala už z Ďurovčíkovho muzikálu School of Rock, v ktorom účinkuje a v spolupráci s hlasovou koučkou obidvoch dievčat Jankou Daňovou. Vo videoklipe účinkujú aj známe osobnosti, s ktorými si dievčatá vytvorili priateľský vzťah, moderátor Martin Nikodým, Nelkin mentor zo šou Fero Joke, výborný spevák a veľký Melissin kamarát Peter Juhás, superstarista Ladislav Hunka a ďalší skvelí ľudia. Videoklip bol vytvorený mobilom Melissinho otca za jeden víkend, ktorý zostrihala jej mama v počítači. Do výroby bola zapojené rodiny obidvoch dievčat.

Melissu Mandy Maruškovú sme v Exprese zažili s kapelou Drajf už v roku 2019. Pozri si, ako zahrali u nás v štúdiu svoju pesničku Nech sen trvá:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres