Práve hráme

22/12/2021

Pesničkár Janko Kulich so skupinou Kolegium predstavuje folkovú koledu Na tri krále


Aj menšinové hudobné žánre na Slovensku majú svoje vianočné skladby a najnovšiu ponúka aj pesničkár Janko Kulich a jeho Kolegium. Pripomína v nej, že rodina je to najdôležitejšie nielen počas sviatkov. Pozri si klip.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Do novej pesničky si na pomoc prizvali aj svoje dcéry Karolínku Kulichovú, Dorotku a Terezku Holečkovú a Natálku Leškovskú.

Skupina Janko Kulich & Kolegium má na svojom konte 4 radové albumy, desiatky singlov s videoklipmi, ale aj stovky hraní doma i v čechách. V minulosti sa zviditeľnili najmä svojim projektom KONCERTY POD OKNAMI, keď ako prví z umelcov začali koncertovať pod oknami ľudí v karanténe. Pesničkár Janko Kulich a jeho Kolegium každoročne absolvuje zimné turné s vianočným programom piesní.  Zaujímavosťou tiež je, že pre každé mesto, či obec kde vystupujú napíšu pieseň. A tak vďaka nim dostali do daru svoje piesne aj mestá ako Stupava, Považská Bystrica, Rožňava, Levice, Stará Ľubovňa. Najbližšie ju získajú aj Vysoké Tatry, kde skupina odohrá špeciálny online koncert.

Nadácia Dobrý skutok