Práve hráme

30/09/2021

Domi Stoff prichádza s mocným singlom Posledný X v live verzii z Rita Studio


Len začiatkom leta uviedol spevák a producent Domi Stoff prvým singlom z albumu Vzduch a dym svoj sólo projekt do hudobného sveta. Teraz prichádza s druhou skladbou Posledný X v live poňatom videoklipe. Súčasne naďalej ostáva verný svojej etablovanej kapele King Shaolin, s ktorou pôsobia aj ako sprievodná kapela Celeste Buckingham.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Sólový projekt je prirodzeným pokračovaním aktívnej speváckej a skladateľskej tvorby Domiho Stoffa, no s odklonom od anglického jazyka k naspievaným skladbám v rodnom jazyku. „Posledný X bol prvý po slovensky spievaný song, ktorý som dal von skrz sociálne siete tesne po tom, ako som ho zložil na gitare a mal veľmi pozitívne odozvy. Keď som išiel na rozhovor do TOP STAR s Alexandrou Pavlovič Hinkovou, oznámila mi, že jej strelil šíp priamo do srdca a že ho už odvysielala v predošlej časti, čo ma zaskočilo, no milo potešilo,“ prezrádza Domi prvé dojmy zo skladby, ktorá zanechávala za sebou stopy plné emócií.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Posledný X je manifestáciou toho, že človek má kontrolu nad svojim vlastným životom a sám rozhoduje o tom, či po páde nájde silu zodvihnúť sa a opäť hrdo stáť. „Občas asi každý z nás vníma ťarchu životných situácií, a preto má túžbu trochu vybalansovať energie. Ja som moje emócie vložil do skladby Posledný X,“ ozrejmuje Domi stratégiu, ktorú si stanovil na zvládanie negatívnych emócií, aké cítil v dané obdobie.

Nadácia Dobrý skutok