Práve hráme

19/08/2021

Veľký návrat na scénu! Misha je späť po deviatich rokoch s novou tanečnou skladbou Your Science


Speváčka a skladateľka Misha je späť! Po deviatich rokoch vydáva novú skladbu s názvom Your Science, ktorá vznikla v spolupráci s Róbertom Tkáčom a Martinom Ferenčíkom. Misha má na konte päť albumov a všetky možné ocenenia. Stihla porodiť dvojičky a kvôli nim opustiť hudobný priemysel. Teraz prichádza s tanečnou novinkou, v ktorej znie tak, ako nikdy predtým!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Môj niekdajší bubeník Robo Tkáč a jeho hudobný parťák Martin Ferenčík rozbehli projekt Wawawu a na jar ma oslovili na spoločný song. Už som po rokoch s deťmi túžila znova tvoriť a nahrávať, samozrejme, že som rada súhlasila. Trochu som pritom musela vyjsť von z mojej komfortnej zóny, lebo je to tanečný song. Ale ja sa rada posúvam s dobou, nechcela som zaspať v štýle z roku 2002. Prišla som do Basem3nt štúdia v Prešove s prázdnou hlavou a všetko som vymýšľala vlastne pri nahrávaní. Hudobne som to prenechala viac chalanom z Wawawu a ja som sa sústredila skôr na textovanie a drobné hudobné linky,“ vysvetľuje Misha.

Misha prichádza s novou skladbou po deviatich rokoch. Prestávku si spravila kvôli mamičkovským povinnostiam, v roku 2012 sa jej narodili dvojičky.

„Bolo ťažké sa z denného kolotoča prepnúť do tvorivého procesu, aký som mávala kedysi. Preto sa mi ani nepodarilo prísť na nahrávanie s nejakým aspoň polojasným hudobným a textovým nápadom na podklad, čo mi Wawawu dodali. Ale našťastie som sa za mikrofónom hecla a za šesť hodín som odchádzala s nahraným songom. Neskôr sme to ešte dokončili. Ja som aj počas rokov s deťmi stále niečo pre seba tvorila a odkladala si do archívu. Mám pocit, že keby som sa teraz zavrela do štúdia, tak asi vypľujem dva albumy na počkanie,“ prezradila sympatická Misha.

Zdroj: NK Factory

Mobilné aplikácie Rádia Expres