Práve hráme

08/04/2021

Túžiš po psíkovi? Vyskúšaj si najprv prvého unikátneho psieho chatbota od Slobody zvierat


Sloboda zvierat spojila svoje sily s influencerom Matúšom a vytvorili absolútne unikátnu vec – prvého psieho chatbota na Slovensku. Jeho tvárou sa pritom nestal nik iný ako Matúšov miláčik a jeden z najznámejších psov slovenského Instagramu, Ciri. Vďaka chatbotovi si tak bude môcť každý skúsiť, aké je starať sa o tohto hviezdneho psíka a nažívať s ním. A to so všetkým, čo k ozajstnému psovi patrí.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Virtuálna Ciri ti podá labku, prinesie hračku, bude sa maznať a počúvať na slovo – ale iba ak sa jej budeš pravidelne venovať. Ako švajčiarsky ovčiak má totiž extrémne veľa energie a vyžaduje si od majiteľa mimoriadnu pozornosť.

Poznáš už Ciri? Ak nie, klik sem: https://m.me/tanasaciri

Sloboda zvierat za rok 2020 len v bratislavskom útulku poskytla pomoc 2 148 zvieratám v núdzi, 800 vrátili pôvodným majiteľom a viac ako tisícke našli nový domov. Pomoc dostalo aj 650 ferálnych mačiek žijúcich dlhodobo v uliciach miest. Väčšinu svojich aktivít financujú z darov verejnosti, preto je jej spoluúčasť na záchrane zvierat nevyhnutnosťou. Navyše, do konca apríla je možné pomôcť Slobode zvierat darovaním 2 % z daní, na ktoré zostáva už len niekoľko dní.

Mobilné aplikácie Rádia Expres