Práve hráme

08/04/2020

Slovenská výskumníčka Daniela Bartoš: „Staré časy sa už nevrátia, svet bude po koronavíruse iný.“


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v nedeľu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Daniela Bartoš, pedagogička, výskumníčka, mentorka, poradkyňa pre začínajúce a spoločenské inovácie

Daniela Bartoš je konzultantka, mentorka, tvorkyňa vzdelávacieho obsahu, akademická a priemyselná odborníčka v oblasti médií, komunikácie, inovačnej politiky a nových ekonomík. Väčšinu profesijného života strávila vo Veľkej Británii, predovšetkým v Londýne, pracovala alebo sa ďalej vzdelávala v USA, Kanade, vo Švajčiarsku, Holandsku, Česku, Francúzsku, Taliansku a na Malte. Niekoľko rokov pracovala na Slovensku ako politická novinárka.

V súčasnosti diaľkovo pracuje na Erasmus University v Rotterdame, na výskume, zjednodušene povedané, o nadšení z práce. Popri akademických aktivitách sa zaoberá poradenstvom, mentorstvom pre začínajúcich podnikateľov a vytváraním podmienok pre spoluprácou medzi disciplínami a priemyselnými odvetviami. Dlhé roky mentoruje začínajúcich podnikateľov v Londýne, Taliansku, Holandsku a pomáha pri rozvoji nových projektov v oblasti inovácie s pozitívnym spoločenským vplyvom.

Daniela Bartoš je zakladateľkou iniciatívy hip.academy, ktorá sa zameriava na tvorbu inovačných vzdelávacích programov a poradenstva. Vypočujte si rozhovor, v ktorom sa rozprávame aj o tom, čo s nami ako jednotlivcami a spoločnosťou urobí koronakríza.

Foto: Archív Daniela Bartoš
hip.academy

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres