Práve hráme

11/11/2019

Koniec ľadovej kráľovnej. Martina Schindlerová, ako ste ju ešte nevideli!


Mladá speváčka svoj hudobný comeback myslí naozaj vážne. Po návratovom singli Radšej mi chýbaj, prichádza novinka Pokoj svätý, ktorá vám vyrazí dych. Ponúka dramatický vizuál, oheň, tanec, zvodný pohľad, ale aj podmanivý vokál vo svojej prvej autorskej skladbe vôbec.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Náhody neexistujú. Napriek tomu vznik nového singla popisuje Martina ako zhodu okolností, ktoré v danom momente v jej živote nastali: „Mám pocit, že všetko okolo mňa sa deje akoby samé, ľahučko, všetky spolupráce do seba zapadajú, a správni ľudia ku mne prichádzajú sami. Pokoj svätý je moja prvá autorská vec, kde som si zložila aj text aj hudbu. Producent Adam Kuruc mi tiež takpoovediac spadol z neba. Veľmi sme sa nepoznali, keď mi zavolal, či nemám nejaké demo, a ja že mám, ale chcem radšej nech mi on zloží hudbu. Ale Adam neustúpil, a keď si moje demá vypočul, presvedčil ma, že práve Pokoj svätý je to, čo musíme spolu nahrať“. 

Skladbu doplnil spevácky zbor a živý hammond organ, klavír, a bratia Stano a Braňo Kociov nahrali bicie a gitaru. Pôsobivý videoklip zverila Martina Lukášovi Tobolovi a spoluprácu si pochvaľuje. „Nakrúcanie som si užívala, točili sme dva dni, ďalej v rámci postproduckie niekoľko týždňov, kým bol výsledok vo finálnej podobe, z ktorej mám veľkú radosť,“ doplnila.

Mobilné aplikácie Rádia Expres