Práve hráme

26/09/2017

Zdenka Predná a Oskar Rózsa predstavujú prvú spoločnú pieseň


Hudbu zložili Oskar Rózsa a Zdenka Predná spolu, text napísala Jana Kirschner. Skladba  ako prvá z albumu otvára koncept, ktorý vznikol z prostej príčiny, z lásky. Vypočujte si dokonalé spojenie Zdenky a Oskara v skladbe Poletím.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Speváčka Zdenka Predná a producent a multiinštrumentalista Oskar Rózsa sú skúsení hudobníci, ktorí majú na konte mnoho vlastných projektov.
„Najprv sme pracovali každý zvlášť, Oskar vytváral hudbu – základné slučky a motívy, ja texty. Následne improvizáciou a rôznym variovaním sme si zadefinovali pesničky, ktoré hrávame v rôznych obmenách a hľadáme pre nás najpríťažlivejší aranžmán,“ vysvetľuje Zdenka Predná.

Piesne na album vznikajú postupne, Zdenka a Oskar majú rozpracovaných asi 15 skladieb v rôznych fázach produkcie. A aké je to žiť a tvoriť spoločne?

„Je to aj výhoda aj nevýhoda. Výhoda v tom, že sa o tom môžeme doma kedykoľvek rozprávať, tvoriť a keďže máme doma štúdio, tak aj nahrávať. Nevýhodou je, že keď ste rodina, to znamená, že celkom určite máte deti a v tom prípade sa o tom nemôžete hocikedy rozprávať a tvoriť. Budúcnosť nášho albumu závisí od nálady a štádia rastu zubov našich detí…“ smeje sa Zdenka Predná.

Mobilné aplikácie Rádia Expres