Práve hráme

26/09/2017

Lipo chce novým singlom prebudiť v mladých ľuďoch kreativitu


Skladba je určená všetkým kreatívnym ľuďom, najmä tým mladým, ktorí sa nechcú iba bez záujmu pozerať na situáciu okolo seba, ale majú nápady a chuť zmeniť veci k lepšiemu.

Singel Vidíš, co jiní nevidí vznikol v spolupráci s programom SmartUp, ktorý sa zameriava na podporu zmysluplných nápadov a projektov mladých ľudí a pomáha s ich realizáciou. Vo videoklipe, ktorý si rapper už tradične sám režíroval, preto môžeme vidieť talentovaných mladých ľudí, ako kráčajú za svojimi umeleckými snami.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Refrén piesne naspieval ODD, polovica hiphopovej dvojice ATMO music. ODD s Lipom pravidelne spolupracuje ako producent jeho hudby, nie je však príliš obvyklé, aby sa postavil i za mikrofón. Charizma jeho statného hlasu tak možno bude pre niektorých veľkým prekvapením.

O tom, aké je ťažké pretaviť priania v konkrétny výsledok, vie svoje aj sám Lipo. „Spomenul  som si na dobu, keď som začínal písať prvé texty a nemal som nič, okrem túžby svetu odkázať to, čo som sám považoval za dôležité. Je mi jasné, že takto nejako začína väčšina ľudí a že to občas vôbec nie je jednoduché,“ zamýšľa sa hudobník, ktorý pred desiatimi rokmi vydal prvú dosku s projektom BPM. Vtedy sa ešte pod nezávislým labelom a s minimom prostriedkov vydal na cestu za tým, aby na českú hiphopovú scénu priniesol celkom novú podobu žánru, nezaťaženú zažitými stereotypmi. Touto cestou úspešne kráča dodnes.

Zdroj : Universal Music s.r.o.

Mobilné aplikácie Rádia Expres