Práve hráme

15/06/2017

Müller dal v novom klipe jasnú správu: „Adieu Adele“


Richard Müller a jeho múza Adela Banášová sa stretli pred kamerami. Ku skladbe „Adieu Adele“, ktorú Richard venoval obľúbenej moderátorke, spolu nakrútili jedinečný videoklip. Autorom scenára aj režisérom je Miro Mráz. Čiernobiely umelecký klip dokonale vystihuje emóciu, ku ktorej sa Richard hlási už dlho. Legendárny spevák a obľúbená moderátorka k sebe cítia silné sympatie, ktoré premenili aj na spoločné turné. „ONA A ON TOUR“ bude predovšetkým o skvelom Richardovom speve, no návštevníci sa dozvedia aj doteraz neznáme informácie z jeho života. Skladby budú totiž prelínať rozhovory pod moderátorskou taktovkou Adely Banášovej.

„Adela je už roky mojou múzou. Je to celé také magické. Prvý raz v živote som ju stretol na Hlavnom námestí v Bratislave, pršalo, stála na schodíku prenosového vozu a niečo rozprávala do mikrofónu. Pozrel som na ňu a povedal som si, Bože, to je ale úžasná ženská! Vždy keď sa na ňu pozriem, niečo vo mne zahrká,“ vyznal sa s úsmevom Richard Müller.

Adelu informácia o tom, že je múzou legendárneho speváka, veľmi potešila. Aj preto si spolu s ním rada zahrala v novom klipe.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres