Práve hráme

03/04/2017

Uhádni Čo Je to a vyhraj super ceny s Porfixom!


Pravidlá sú jednoduché!

Počúvaj naše vysielanie, na výzvu moderátora pošli SMS na číslo 0905 612 612 a buď v hre o príklepovú vŕtačku Black and Decker a ručnú pílu na pórobetón od Porfixu!

Na linke budú dvaja poslucháči, ktorým moderátor opisuje rôzne slová súvisiace so stavbou a bývaním. Uhádni ich v časovom limite viac ako súper a výhra je tvoja!

Pre každého súťažiaceho budú pripravené vždy iné slová a indície.

Súťažíme každý pracovný deň od pondelka 3.4. do piatka 7.4. v Hemendexe.


PORFIX je komplexný stavebný systém z pieskového pórobetónu na stavbu domu alebo jeho rekonštrukciu. Ponúka ucelený sortiment tvárnic, priečkoviek a doplnkového sortimentu, ktorý je vyrobený na báze kremičitého piesku alebo elektrárenského popolčeka. Pri stavbe s materiálom PORFIX sa nemusíte v ničom obmedzovať. Pórobetón je univerzálny stavebný materiál, ktorý si vás získa predovšetkým jednoduchou opracovateľnosťou s minimálnym množstvom odpadu a ľahkou manipuláciou pri murovaní. Vďaka týmto vlastnostiam umožní realizovať každý váš nápad do posledného detailu. Zákazník s PORFIXom získa okrem kvalitného materiálu veľa ďalších služieb a bonusov ako napríklad výpočet spotreby materiálu, založenie stavby, poradenstvo či ručné náradie.

Viac info

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres