Práve hráme

15/04/2024

Pravda alebo lož – hraj o víkendový pobyt od JUB Slovensko


Hraj s nami našu malú súťaž o veľkú cenu – víkendový pobyt pre 2 osoby v štvorhviezdičkovom hoteli.

Zapoj sa do súťaže a po výzve Matúša a Michaely pošli SMS na číslo 0905 612 612. Zo všetkých doručených SMS bude každý deň vyžrebovaný 1 súťažiaci, s ktorým sa moderátori spoja v súťažnom vstupe. Každému súťažiacemu zadajú 7 tvrdení a jeho úlohou bude určiť, či ide o „pravdu“ alebo „lož“. Za každú správnu odpoveď získa 1 bod. Každý súťažiaci, s ktorým sa telefonicky spojíme, získa voucher v hodnote 30 EUR na nákup produktov JUB. Ten súťažiaci, ktorý za celý týždeň nahrá najviac bodov, získa aj hlavnú výhru – víkendový pobyt pre 2 osoby na 2 noci vo Wellness Hoteli Chopok od spoločnosti JUB.

Súťažíme každý deň od 15.4. do 19.4. v popoludňajšej show Matúš a Michaela.


JUB na Slovensku oslavuje tento rok 30. výročie

Spoločnosť JUB je na Slovensku už 30 rokov a jej meno je synonymom kvality a spokojnosti klientov. Zákazníci sú už roky spokojní s najobľúbenejšími fasádnymi farbami a omietkami JUBIZOL, interiérovými farbami značky JUPOL či nátermi na drevo a kov JUBIN.

Spoločnosť JUB reflektuje aj na nové trendy so svojou značkou pre energeticky hospodárne domy JUBHome. Portfólio výrobkov spoločnosti JUB je však omnoho širšie. Zahŕňa komplexné zatepľovacie systémy JUBIZOL, hydroizolačné a dekoračné stierky HYDROSOL DECOR, lepiace a škárovacie malty či disperzné stierky JUBOLIN. Obľubená je aj rada pre dekoračné steny JUB DECOR.

Zistiť viac

Štatút súťaže

Mobilné aplikácie Rádia Expres