Práve hráme

16/01/2024

Teddy Swims je obrovský sympaťák s fantastickým hlasom. Lose Control je novinka, ktorej veríme!


Teddy Swims sa preslávil najmä covermi piesní, ktoré nahrával na YouTube, avšak teraz prichádza s vlastnou autorskou skladbou. Pesnička Lose Control patrí k utajeným hitom posledných mesiacov. Teddy Swims ju vydal minulý rok začiatkom leta, trpezlivo ju propagoval a postupne ju premenil na zlato hneď v niekoľkých krajinách, a to vrátane Austrálie a Kanady. Na Spotify má dnes pôsobivá pieseň takmer 165 miliónov prehratí.

Pesnička zaujala aj Matúša a Michaelu, ktorí ju spomínali vo svojej popoludňajšej šou a označili ju za hit, ktorému veria. Spoznajte Teddyho aj vďaka našim moderátorom, ktorí sa do hitu zamilovali na prvú.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Byť zamilovaný, môže byť ako závislosť. Stratíte kontrolu sami nad sebou a všetko sa začne prepadať. A vy máte pocit, že jedinou možnosťou, ako sa z toho dostať, je byť s milovanou osobou. A pritom chcete ten pocit zažívať znova a znova,“ komentuje obsah pesničky Jaten Collin Dimsdale, potetovaný urastený chlapík, ktorý sa kvôli hudbe vzdal kariéry úspešného hráča amerického futbalu.

Teddy Swims, ako si hovorí, začínal ako člen lokálnych alternatívne rockových a post-hardcore skupín, ktoré hrali hlavne prevzatý materiál. Od roku 2019 sa ale venuje R&B, popu a soulu s presahom do rapu aj country. Na YouTube postupne zverejnil sériu cudzích pesničiek, naspieval napríklad Jacksonovu Rock With You , You’re Still The One od Shani Twain alebo skladby Lewisa Capaldiho, Amy Winehouse a Chrisa Stapletona. Jeho videá pozbierali desiatky miliónov prehratí, čo neuniklo hľadačom talentov. Vlani podpísal vydavateľskú zmluvu s Warner Music, kde ihneď debutoval alblumom I’ve Tried Everything But Therapy (Part 1) . A práve z neho pochádza spomínaný singel Lose Control.

Zdroj: Tlačová správa
Zdroj náhľadovej fotografie: Rádio Expres / Profimedia.cz

Nadácia Dobrý skutok