Práve hráme

07/08/2023

Sexi ryšavka Jess Glynne sa poriadne rozohnila. Toto je jej novinka What Do You Do?


Ako to vyzerá po párty u speváčky Jess Glynne? Ukáže ti to v novom klipe k piesni What Do You Do?. Hneď v prvých záberoch ju môžeš vidieť len v spodnom prádle v posteli medzi ďalšími dvoma ľuďmi. Spočiatku jemná kráska s hlasom, ktorý ťa okamžite odzbrojí, sa premenila na sexi rebelku a veľmi jej to svedčí. Nový klip natáčali v New York City a zdá sa, že je späť na hudobnej scéne a chce si ju podmaniť.

Pieseň What Do You Do? Vychádza tri mesiace po skladbe Silly Me, ktorou sa pripomenula po takmer piatich rokoch. Pre časopis Square Mile prehovorila o svojej pauze a aj o tom, prečo jej trvalo tak dlho, kým sa vrátila.

„Budem úprimná, nikdy som nechcela odísť od hudby na päť rokov. Je to fakt šialené, ale viete, bol Covid a ja som si chcela dať pauzu, ale myslela som si, že sa do štúdia vrátim skôr,“ povedala speváčka. Zároveň priznala problémy s manažmentom, so značkou, s ktorou spolupracovala a taktiež ju poznačilo, že prišla o dobrého priateľa. Vypočuj si jej najnovší počin. Čo naň povieš?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj náhľadovej fotografie: YouTube

Mobilné aplikácie Rádia Expres