Práve hráme

06/02/2023

Beyoncé ohlásila veľký comeback: Vyráža na svetové turné, na Slovensko však nepríde


Queen B je späť a po siedmich rokoch opäť vyrazí na svetové turné! Tento raz bude sprevádzať jej najnovší album Renaissance, ktorý zožal obrovský úspech. Pieseň Cuff It, ktorá sa taktiež nachádza na albume, si získala obrovskú popularitu najmä na sociálnych sieťach.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Beyoncé odštartuje veľkolepú šou na európskom kontinente, a to už 10 mája tohto roka vo Švédsku. Na Slovensko síce nezavíta a prekvapivo nevystúpi ani v pražskej O2 Aréne, no jej koncert si fanúšikovia budú môcť užiť vo Varšave 27. júna.

Nedávno sme ťa informovali o tom, že po štyroch rokoch sa opäť objavila na pódiu. Vystúpila na otvorení prestížneho hotela v Dubaji a za jedno vystúpenie dostala zaplatených neuveriteľných 24 miliónov dolárov.

Za toto vystúpenie však čelila kritike. Fanúšikom, ako aj hudobným kritikom, vadila krajina, v ktorej vystúpila, pretože v nepodporuje homosexualitu a je v nej zakázaná zmena pohlavia. Kritici uviedli, že toto vystúpenie je v rozpore s posolstvom jej posledného albumu, ktorý oslavuje černošskú i queer komunitu, informuje portál bbc.com.

Nezabudni za svojich favoritov hlasovať v najdlhšej rádiovej hitparáde 2023 hitov. Nájdeš tam aj 17 hitov od Beyoncé.

Zdroj náhľadovej fotografie: Instagram

Mobilné aplikácie Rádia Expres