Práve hráme

27/04/2022

Barbora Piešová prichádza s tanečným singlom Stačí iba veriť. V klipe predviedla super pohyby!


Barbora Piešová prichádza s novou piesňou Stačí iba veriť. Po romantickej balade plnej lásky s názvom Snáď, prichádza s piesňou, ktorá je úplne z iného súdka! Novinka sa  nesie v duchu 80. rokov. Toto svieže spojenie predposlednej víťazky SuperStar a chlapcov zo skupiny No Name, ťa nenechá sedieť!

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Barbora má silný potenciál a nesmierne univerzálny hlas použiteľný vo vysokých aj nízkych polohách. Vedeli sme, že je ten správny interpret pre túto skladbu, ktorá sa nesie v duchu 80. a 90. rokov. Autorom textu je kolega Ivan Timko, bubeník a textár kapely No Name. Po 26 rokoch spolupráce som veril, že napíše príbeh, ktorý bude perfektne korešpondovať s hudbou. Veľká vďaka patrí aj nášmu basgitaristovi Palimu Jakabovi,“ vysvetľuje spoluprácu Zoli Šallai.

Jeho „spoluhráč“ Ivan Timko k tomu s úsmevom dodáva: „Bolo veľmi príjemné a zaujímavé písať text pre ženu. Rád som sa vžil do úlohy ženy, ktorá sa musí vysporiadať s problémami vo vzťahu a myslím, že to v tej piesni zvládla bravúrne.“

Toto nie je jediné eso, ktoré speváčka skrýva v rukáve, pretože práve v týchto dňoch dokončuje svoj druhý album, ktorý by mal vyjsť už koncom júna.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: tlačová správa / Warner Music
Zdroj náhľadovej fotografie: Monika Richterová

Nadácia Dobrý skutok