Práve hráme

02/02/2022

Cítim sa ako slovenská Pamela Anderson. Tvrdí spevák Filip Jánošík v novej piesni


Kapela Filip Jánošík a Hotoví Umelci predstavuje nový videoklip ku skladbe s názvom Pete Doherty. Ide o prvý singel z albumu Povedz Loď, ktorý natočili na jachte v Chorvátsku počas uvoľnenia protipandemických opatrení. „Svoje narodeniny trávim rozmýšľaním na samote. Čo všetko mám spoločné s Pamelou Anderson? Natočil som domáce video, tiež na jachte, tiež som na nej s bubeníkom a tiež má byť na čo pyšný. Odlišných vecí máme asi viac, ale aj tak ma to potešilo!“ Vtipkuje Filip. Pozri si klip:

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Filip Jánošík a Hotoví Umelci tvrdia, že hrajú zbojnícky rakenrol, pričom gitarové sóla nahradil cimbal a modernú elektroniku ešte modernejšia harmonika. V jednoduchých textoch o komplikovanom živote satirizujú všetky formy hnevu, rasizmu, xenofóbie, homofóbie, a to zväčša z pohľadu prvej osoby, lebo nechcú nikomu kázať.

„Za čias socializmu českí speváci prerábali svetové hity do politicky korektných českých verzií. My prerábame svetové hity od Gorillaz, Prodigy, Eda Sheerana či White Stripes do politicky nekorektných verzií,“ dodáva spevák.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok