Práve hráme

15/07/2021

Myslel si, že jej telo navždy zostane na dne mora. Mýlil sa. Prípad severského milionára rozrušil celé Dánsko


Tento podcast ti prináša letná krimi novinka Bremeno minulosti od Dominika Dána.

Napriek tomu, že severské kriminálky fascinujú celý svet, škandinávske krajiny patria k tým najbezpečnejším na svete. V celom Dánsku zomrie násilnou smrťou len niekoľko desiatok ľudí ročne. Na drámu, ktorá sa odohrala v Dánsku v roku 2017 nebol pripravený nikto. Ani tí najostrieľanejší čitatelia severských kriminálok. Pretože toto nie je literatúra. Toto sa naozaj stalo. Kto je Kim Wall?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Nechajte sa vtiahnuť do príbehu vraždy mladej talentovanej novinárky a zažite poriadne severské ochladenie. Príbehom vás bude sprevádzať herec Martin Kaprálik a psychologička Sylvia Dančiaková. Trojdielny letný špeciál Rádia Expres – Severské kriminálne spisy – obsahuje násilné a sexuálne scény. Preto nie je vhodný pre poslucháčov mladších ako 18 rokov, ani pre citlivé povahy.

V letnej krimi novinke Dominika Dána sa presvedčíte, že minulosť dobehne každého, aj detektíva. Partia vraždárov vyšetruje smrť vysokoškolského profesora, ktorého činy neostanú premlčané. A nález starej kostry zase odhalí Burgerov dávny hriech. Detektívku Bremeno minulosti nájdete vo všetkých dobrých kníhkupectvách.

Mobilné aplikácie Rádia Expres