Práve hráme

12/04/2021

VÚB banka – Na diaľku… Vyhrajte 100 EUR!


Počas jedného týždňa, od 12.4. do 16.4., ste sa s nami delili o svoje príbehy týkajúce sa témy „na diaľku“ – či už to bola práca na diaľku, kurzy na diaľku, pomoc na diaľku, láska na diaľku alebo rodinný život na diaľku. Každý deň vybrali moderátori popoludňajšej show ten najlepší príbeh, ktorého autora vyhlásili vo vysielaní a tento získal za svoj príbeh finančnú výhru 100 EUR od VÚB banky. Z výhry sa za celý týždeň tešilo spolu 5 výhercov, ktorým gratulujeme a ďakujeme všetkým zapojeným 😊


VÚB banka – Banka na diaľku

Vo VÚB banke robia maximum, aby vám uľahčili život. Ak nemáte čas alebo nemôžete z rôznych dôvodov odísť z domu, majú pre vás jednoduché riešenie – so svojou bankou môžete mať odteraz vzťah na diaľku.

S Bankou na diaľku môžete vybaviť:

  • otvorenie vášho účtu
  • poistenie
  • spotrebný úver
  • vytvorenie osobného finančného plánu
  • pomoc s investovaním
  • sporenie

So svojím bankárom môžete riešiť aj možnosti investovania, finančného poradenstva alebo konzultovať vašu hypotéku. Následne všetky potrebné podklady dostanete elektronicky a môžete ich potvrdiť cez mobilnú aplikáciu alebo internet banking. Virtuálne stretnutie si dohodnete telefonicky, mailom alebo zaslaním online žiadosti z mobilnej aplikácie či VÚB Internet bankingu. Je na vás, či sa chcete poradiť telefonicky v rámci 24 hodinovej služby Kontakt na čísle 0850 123 000, osobne alebo môžete mať video stretnutie cez MS Teams.

Zistiť viac o Banke na diaľku
Mobilné aplikácie Rádia Expres