Práve hráme

09/06/2020

Skupina Sám Sebou v novom klipe k piesni Každé ráno ukazuje krásy Slovenska


Po úspešných predošlých singloch prichádza skupina Sám Sebou s novinkou Každé ráno. Tentokrát si chalani z kapely pripravili sviežu a tanečnú pieseň, ktorá v sebe ukrýva krásnu myšlienku.

„Skladba Každé ráno vznikla niekedy na začiatku roka a rodila sa veľmi prirodzene a rýchlo. Chceli sme, aby skladba bola živá, tanečná, s jednoduchým refrénom. Myslím, že sa nám to podarilo a pieseň má už teraz za krátky čas skvelé ohlasy, z čoho sa veľmi tešíme. Už sa nevieme dočkať, kedy ju zahráme naživo svojim fanúšikom a poriadne sa na ňu vyskáčeme.“  Hovorí spevák kapely Matúš Fifik.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„S chalanmi sme dostali nápad, že do klipu zahrnieme naše polovičky a vyberieme sa s nimi do prírody. Navštívili sme krásne miesta u nás na Spiši, ako Spišský hrad, Tomašovský výhľad a výhliadkovu vežu na Odorici. Vznikli z toho skvelé zábery, ktoré sme ešte obohatili o text piesne. Slovensko je veľmi krásna krajina a tak sme to chceli do nášho vizuálu zahrnúť. Všetkým fanúšikom odporúčam tieto miesta navštíviť, niekedy si ani neuvedomujeme, aké bohatstvo máme doma na Slovensku.“ dodáva Matúš Fifik.

https://open.spotify.com/album/3xCxo7K65FrGSqLBA85lmQ

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok