Práve hráme

17/10/2019

Lucie Bílá predstavuje ďalší singel z nového albumu Ta o mně


Po viac ako troch rokoch od vydania albumu Hana sa Lucie Bílá vrátila do bratislavského štúdia Littlebeat, aby tu nahrala svoj nový štúdiový album Ta o mně. Prvý singel Protože, ktorý pôvodne vznikol ako darček k narodeninám jej partnerovi, sa stal rádiovým hitom, na YouTube sa držal v top trendoch a teraz má už takmer milión a pol vzhliadnutí. Speváčka tento týždeň predstavuje ďalšiu pieseň z nového albumu – singel Mám ráda život s klipom v réžii Terezy Kopáčovej a s kamerou Jana Malíře.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Medzi autormi sa objavuje taktiež napríklad až 3-krát zastúpený Marek Ztracený, momentálne jeden z najpopulárnejších českých spevákov a autor pesničiek pre ďalších úspešných interpretov. Napokon, hneď prvé dva single z albumu – Protože a Mám ráda život sú jeho autorské.

https://www.expres.sk/188362/lucie-bila-hlasi-novy-album-singlom-plnym-lasky-protoze/

„Nový album je naozaj vymazlený. Za dva roky som naspievala 23 pesničiek a z toho 13 tých naj prešlo poslednými úpravami producenta, aranžéra a majstra zvuku Martina „Maxa“ Šrámeka a Andreja Hrušku. Vďaka tomu, že pesničky písali moji priatelia a ľudia, ktorí ma poznajú, je album ako moje rozprávanie o tom, na čo myslím, čo mi robí radosť, a čo ma naopak doháňa k šialenstvu. Obzvlášť pesničky od Mareka Ztraceného sú písané mojimi slovami. Stála za tým tona esemesiek i hodín telefonovania, ale predovšetkým Marekov obrovský talent pomenovávať veci pravými menami. Veľkú radosť mám i zo spolupráce s Janou Kirschner, ktorú mám veľmi rada, alebo z mladej talentovanej autorky Patricie. Album mi robí radosť, pretože rozpráva o mojom živote. Je to proste album o mne,“ prezrádza speváčka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres