Práve hráme

01/08/2019

Bratislavská kapela BlueZodiac predstavila debutový singel, ktorý ti zlepší deň


Mladá talentovaná kapela BlueZodiac na čele so speváčkou Danielou Obšitníkovou otvorila brány svojho sveta a skladbou Perfect Day zachytáva to, ako vníma život a cíti hudbu.

„Posolstvom tejto skladby je priniesť ľuďom niečo, čo im okamžite navodí skvelú náladu. Predsa len dnešná rýchla doba je plná stresov, problémov a ľudia zabúdajú na to, že každý deň vie byť úžasný, nech sa deje čokoľvek. Práve o tom v konečnom dôsledku pojednáva aj text našej skladby“, vysvetľuje kľúčovú myšlienku piesne speváčka Daniela Obšitníková. „Našim zámerom bolo priniesť ľudom v našom debute najmä radosť a úsmev“, dodáva.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Text piesne skrsol gitaristovi Martinovi Vasilovi na bratislavskom Prístavnom moste. „Keď som šiel v aute do práce plný pozitívnej energie a tradične som si pospevoval melódiu, pri klasickom trúbení šoférov mi do melódie napadla fráza: Why“s not everybody calling?! „It“s a perfect day“!!! A, samozrejme, potom som text rozvíjal a nadväzoval v ňom na prvotnú myšlienku a tou bolo užiť si každý jeden deň napriek trápeniam a nepríjemnostiam, ktoré nás stretávajú dennodenne“, popisuje Martin.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok