Práve hráme

14/11/2018

Tomáš Kucuk, nový objav z východného Slovenska


Tomáš Kucuk pochádza zo Stropkova a momentálne žije v Prahe. S hudbou začínal v pätnástich rokoch, keď dostal svoju prvú gitaru a začal sa učiť základne akordy. Dovtedy to bol len koníček, ale zlom nastal počas Tomášovej pracovnej stáže v Číne, kde hľadali európskeho speváka, ktorý zaspieva pár piesní na večierku. Napriek tomu, že dovtedy nemal žiadne skúsenosti so spevom pred publikom, chytil sa tejto príležitosti. Ohlasy boli pozitívne a Tomáš si uvedomil, že hudba je niečo, čo ho napĺňa a čomu sa chce v budúcnosti ďalej venovať. Po návrate do Európy začal písať vlastné texty a skladať vlastnú hudbu.

Pieseň Bez dotyku pier Tomáš nahral v pražskom štúdiu Rooftop. „Singel vznikal pomerne dlho, keďže som začínal prakticky od nuly a nevedel vôbec nič o nahrávaní a produkcii v štúdiu. Zároveň som chcel, aby to spĺňalo určité kvalitatívne kritéria,“ hovorí spevák.

V súčasnosti sa venuje nahrávaniu ďalších dvoch singlov, ktoré by mali uzrieť svetlo sveta koncom tohto, alebo začiatkom budúceho roka.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Naštartuj svoju hudobnú kariéru s Rádiom Expres a predveď svoju tvorbu celému Slovensku.

Máš kapelu? Pošli video! Si sólový spevák alebo speváčka? Pošli video! Sme otvorení všetkým štýlom a tvoje video Ozo Guttler ukáže celému Slovensku na našom webe a na našom Facebooku.

Pošli nám svoj klip

Nadácia Dobrý skutok