Práve hráme

28/08/2018

Ofenbach Ťa novým hitom vezmú do raja!


César a Dorian a.k.a Ofenbach pokračujú vo vlne French Touch, ktorá originálne osviežila nielen európsku tanečnú scénu na prelome tisícročia. Francúzske projekty ako Daft Punk, Cassius, Stardust alebo Modjo hľadali inšpiráciu vo funku sedemdesiatych a disco hudbe osemdesiatych rokov. Inšpiratívne zdroje samplovali a používali pritom rôzne filtrované efekty a modulátory.

práve na filtrovanej house music a tekfunku Ofenbach vyrastali. Zároveň ale počúvali aj rockové legendy Rolling Stones, Led Zeppelin, Neila Younga a post rockový revival The Strokes alebo Arctic Monkeys. To všetko sa teraz odráža v ich produkcii. Pusti si video:

https://youtu.be/L38dq8doTyQ

Aj v singli Paradise nájdete podobne ako v predchádzajúcich nahrávkach atraktívnu kombináciu rockových prvkov a dance music, výrazný tanečný groove, ale aj ľahko zapamätateľný melodický moment. Ofenbach už majú jednoducho svoj rukopis, ktorému sa ťažko odoláva! V piesni ich tentokrát doprevádza švédsky spevák a skladateľ Benjamin Ingrosso, ktorý svoju rodnú krajinu tento rok reprezentoval v súťaži Eurovision Song Contest.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Zdroj: Warner Music

Nadácia Dobrý skutok