Práve hráme

14/03/2018

D. Lipšic: Politikom nejde ani tak o vyšetrenie vraždy, ako o udržanie si funkcií


Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Už to budú pomaly tri týždne, čo vo Veľkej Mači v rodinnom dome úkladne a odporne zavraždili reportéra Aktualít Jána Kuciaka a jeho snúbenicu, archeologičku Martinu Kušnírovú.

Po smršti policajných informácii prišlo relatívne ticho. Nové Informácie z vyšetrovania nemáme, len opakované ubezpečenia, že vyšetrenie je prioritou. Možné pochybenie a nezrovnalosti pri vyšetrovaní však už polícia nijako nekomentuje.

Ako na to reragujú rodiny zavraždených mladých ľudí? Je postup polície a prokuratúry štandardný? Ako a dokedy môže byť celý prípad vyšetrený a pomôže tomu odstúpenie Roberta Kaliňáka? Prečo premiér europoslancom hovoril, že myšlienka o záujmoch mafie na východe Slovenska je absurdná, navyše v momente, keď si taliansky prokurátor vyžiadal zadržanie Vadalu pre podozrenie z pašovania kokaínu?

Braňo Závodský sa rozprával s právnym zástupcom rodín zavraždených Janka a Martinky a tiež bývalým ministrom vnútra Danielom Lipšicom.

https://podmaz.sk/podcast/brano-zavodsky-nazivo/6908097712-daniel-lipsic-politikom-nejde-ani-tak-o-vysetrenie-vrazdy-ako-o-udrzanie-si-funkcii

Mobilné aplikácie Rádia Expres