Práve hráme

11/12/2017

Miro Jaroš ako cínový vojačik zaľúbený do plastovej Nely Pociskovej


Nech už nasneží – skladba z druhého najpredávanejšieho albumu minulého roka – Tešíme sa na Ježiška, od Mira Jaroša, sa dočkala videoklipu. A jeho tvorcovia na vizuále rozhodne nešetrili. Vo videu sa spevák premení na cínového vojačika, ktorý sa zaľúbi do plastovej baletky. Ako príbeh ich lásky v snehovej guli dopadne?

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Verím na šťastné konce, preto sme príbeh tejto Andersenovej rozprávky trošku upravili. Napriek tomu, že nejde o detskú pesničku, viem, že si klip pozrie aj veľa detí a chcel som, aby príbeh dopadol dobre aj keď im ho rodičia budú možno musieť dovysvetliť,“ prezradil Miro, ktorý si ku skladbe Nech už nasneží požičal motív známy z Perinbaby. Ten mu museli schváliť jednohlasne siedmi dediči po Petrovi Hapkovi, autorovi melódie.

Spoluprácu s Nelou Pociskovou si Miro nevie vynachváliť: „Je to profesionálka, robilo sa nám spolu veľmi dobre. V štúdiu pri nahrávaní, ale aj pri nakrúcaní klipu, kde sme zažili kopec srandy. Som vďačný, lebo jej prítomnosť posunula skladbu niekam kde som ju vždy chcel mať, no pri minuloročnej verzii som to nestihol zrealizovať.“

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok