Práve hráme

06/11/2017

Vražda v Orient Exprese – Vyhraj filmový balíček


Každý je podozrivý… Vrah je však iba jeden.. Najznámejšia detektívka jednej z najslávnejších a najpredávanejších spisovateliek, Agathy Christie, je v slovenských kinách od 9. novembra.

Súťažili sme o filmový balíček, zo všetkých správnych odpovedí boli vyžrebovaní 3 výhercovia – Martin Dobiaš, Slavomíra ŽárskáIveta Šúkalová. Gratulujeme!

O filme

To, čo začína ako luxusná jazda vlakom z Istanbulu do Londýna, sa rýchlo premení na jeden z najnapínavejších a najzáhadnejších detektívnych príbehov, aký bol kedy vyrozprávaný. Predloha Agathy Christie opisuje osudy trinástich pasažierov uviaznutých v luxusnom vlaku Orient exprese kdesi v snehových závejoch na Balkáne. V okamihu, keď vo vlaku dôjde k záhadnej vražde amerického obchodníka, každý z nich sa stáva podozrivým. Vo vlaku našťastie nechýba jeden neobyčajný Belgičan s veľkým fúzami a dokonale pracujúcimi šedými mozgovými bunkami. A práve tento najslávnejší detektív na svete, Hercule Poirot, musí pretekať s časom, aby vyriešil smrtiacu hádanku skôr, než neznámy vrah znovu udrie. Režisér Kenneth Branagh privádza na plátna kín hviezdnu posádku legendárneho vlaku. V úlohách obete a možných vrahov sa totiž predstaví Penélope Cruz, Willem Dafoe, Judi Dench, Johnny Depp, Michele Pfeiffer, Daisy Ridley, Sergej Polunin a mnohí ďalší podozriví.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres