Práve hráme

09/06/2017

Neverending story: Blatné


Ak cestujete často po diaľnici medzi Trnavou a Bratislavou, tak viete, že pri Blatnom vznikne čoskoro nová diaľničná križovatka. A vyzerá to tak, že vodiči si už na to po dvoch mesiacoch celkom zvykli, aj keď… Piatky v popoludňajších hodinách zvyknú tvrdiť niečo iné.

Uzavretie pravého pásu z Bratislavy do Trnavy ešte stále trvá a naďalej sa jazdí v dvoch a dvoch pruhoch pred obidva smery. Na tú opačnú stranu diaľnice sa to presunie začiatkom augusta kedy bude uzavretý pás z Trnavy do Bratislavy. Dôležité však je, že práce stále pokračujú podľa plánu, čo nám potvrdila aj hovorkyňa Národnej diaľničnej spoločnosti Michaela Michalová.

Konečný termín ukončenia prác je naplánovaný na december tohto roka, ale už v septembri by mala byť odľahčená diaľnica v okolí Senca a najmä zjazd do Senca. Pribudnú totiž nové výjazdy z diaľnice práve pri Blatnom a to pre vodičov idúcich z Bratislavy do Trnavy.

Takéto veľké rekonštrukcie však čakajú vodičov ešte osemkrát. Po dokončení križovatky Blatné sa bude búrať a nanovo stavať ďalších 8 mostov medzi Bratislavou a Trnavou a pravdepodobne ďalší po Blatnom bude most na 16. kilometri D1-tky blízko Triblaviny.

Zdroj foto: ndsas.sk

Nadácia Dobrý skutok