Práve hráme

25/05/2017

Bratislavčan Plexo predstavuje novinkou Bez Teba a album Nočné Mory


Mladý Bratislavčan Plexo v utorok večer zverejnil nový videoklip k skladbe Bez Teba. Týmto počinom zároveň odštartoval predpredaj nového albumu Nočné Mory. Novinka v hudobnom svete odzrkadľuje raperove dve životné fázy.

Sympatický fešák Plexo, vlastným menom Peter Plecho, po takmer  2 rokoch potešil svojich verných. V posledných mesiacoch hip-hopovú komunitu postupne zásoboval ochutnávkami videí, v ktorých poodhalil „ingrediencie“ nového albumu. Nočné mory sú akýmsi míľnikom v živote speváka. Životné obdobie plné démonov i obdobie oslobodenia a nového štartu s čistým štítom, sú na nosiči zreteľne rozoznateľné i vďaka šifre, ktorú Plexo zakomponoval do vizuálu albumu.

Plexo do textu piesne Bez Teba vložil vlastnú skúsenosť a je to cítiť. Nečakanú zradu a krach niekoľkoročného partnerstva, sa premenili na silu ísť ďalej. “ Aký je to pocit opäť sa zhlboka nadýchnuť po skončení toxického vzťahu? Na nezaplatenie! Ešte si k tomu vybehnúť vyvetrať hlavu niekam do hôr a dosiahneme psychický detox ako vyšitý,“ opísal Bratislavčan svoje oslobodenie.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Nadácia Dobrý skutok