Práve hráme

06/04/2017

Slovák Milan Bardún dal výpoveď v práci. Teraz cestuje bez mapy a živí sa blogovaním.


Uspeli vo svete, doma ich nepoznáme! Každú stredu v premiére (repríza v sobotu) Oli Džupinková predstavuje Slovákov, ktorí žijú v zahraničí. Ďalšie tipy môžete posielať na slovacivzahranici@expres.sk.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Milan Bardún, cestovateľ a bloger

Milan Bardún pochádza z Bratislavy a je vyštudovaný záhradný architekt. Pracoval v marketingu a už štyri roky bloguje. Ale až posledný rok bloguje tak, že ho to aj živí. Milan tvrdí, že keď cestujeme dlhšie, tak máme nižšie výdavky. Zarába si najmä vďaka PR a marketingu, napríklad, keď odporúča nejaké produkty – ako je cestovné poistenie.

Milanove články sú o cestovaní – www.bezmapy.com. Sú špeciálne v tom, že svojim čitateľom tyká a používa vlastný jazyk – bezmapčinu. Milan bez mapy cestuje najradšej sám, ale na rôznych miestach stretáva Slovákov v zahraničí či ďalších turistov. Z každého miesta robí aj videoblogy pre babku. Video si môžete pozrieť nižšie.

Milan nerieši, či je pondelok alebo piatok – vytvoril si vlastnú pracovnú rutinu – jeden deň si užíva, druhý deň maká.Milanove články si môžete prečítať na jeho webe – bezmapy.com

Ana a David, majitelia bio farmy na Havaji, na ktorej Milan pracoval
Milan bez mapy v Thajsku a so švábom…

Foto: Archív Milan bez mapy
www.bezmapy.com
www.instagram.com/cestujeme_bezmapy

#olidzupi

Mobilné aplikácie Rádia Expres