Práve hráme

23/03/2017

Pamätáte si Réku zo Superstar? Predstavuje vlastný singel.


Talentovaná Réka sa po takmer ročnej pauze pripomína novým singlom. Tak príď je skladba, pri ktorej sa oplatí spomaliť a vychutnať si ju aj po vizuálnej stránke.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

„Táto pieseň je pre mňa takou hlbokou výpoveďou. Keď mi ju prvý krát zahral môj brat doma v obývačke na našom klavíri, mala som zimomriavky a slzy v očiach a to ešte ani nebol hotový text. Tá pieseň vo mne niečo zanechala a vedela som, že ju raz chcem nahrať,“ prezradila Réka.

Speváčke je táto skladba bližšia ako singel Snívaj vydaný v minulom roku. „Pieseň je o tých momentoch tesne po rozchode, po ktorom si nie ste celkom istý, či to bol ten správny krok. Keď cítiš, že ti ide roztrhnúť srdce, všade ho vidíš, všade ho cítiš, všetko ti ho pripomína a môžeš robiť čokoľvek ale aj tak ho máš neustále v hlave. Síce som momentálne šťastne zadaná, pred pár rokmi som zažila jednu veľmi krátku no zato hlbokú a intenzívnu lásku. Bolo to niečo veľmi zvláštne silné, čo mi príde až príliš sladké, keď to vidím vo filmoch, ale naživo to bolo presne, ako v romantickej komédii. Verím, že veľa žien aj mužov si prešlo podobným obdobím a dúfam, že niektorým z nich možno pieseň pomôže precítiť tie pocity a pohnúť sa ďalej alebo aj späť, ak cítia, že to je správne,“ dodáva.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Mobilné aplikácie Rádia Expres