Práve hráme

07/03/2017

Polemic má dva nové klipy!


Polemic najskôr nahrali piesne do televízneho seriálu Atletiko Cvernofka na Markíze. Piesne boli tak úspešné, že si ich fanúšikovia začali pýtať aj na koncertoch😊

Pesničky v seriáli nezazneli v celej dĺžke, preto sa skupina Polemic rozhodla zverejniť ich štúdiovú podobu, a zároveň k nim pripravili dva úplne odlišné videoklipy.

Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.
Tento obsah nie je možné sprístupniť bez prijatia súborov cookies.

Video k pesničke Futbalová je zostrihom scénok zo  seriálu Atletiko Cvernofka, ktoré realizoval tím televíznych profesionálov: režiséri Csaba Molnár a Matúš Libovič, hlavný kameraman Peter Kelíšek a strihač Miro Gažo. Titulná seriálová titulková pesnička Hráči je zase vytvorená v štýle lyric video. Polemici okrem týchto noviniek pracujú na novom materiáli a odkazujú, že obe aktuálne zverejnené pesničky zaradia aj do nového koncertného programu.

Spýtali sme sa členov kapely, ako k tejto nezvyčajnej spolupráci prišlo. „Pred letom nás oslovili z produkcie Markízy s tým, že začali natáčať nový komediálny seriál z futbalového predmestského prostredia a boli by radi, keby sme pre ten seriál spravili dve nové pesničky, presne také ‚polemické‘, v duchu našej kapely,“ hovorí gitarista a spevák Michal „Mickey Mouse“ Novácky.

„Nikdy predtým sme pesničku na zákazku nerobili, bola to pre nás úplne nová skúsenosť. Samozrejme sme sa cítili byť poctení, že nás oslovili. Termín bol doslova šibeničný, práve nám začala hlavná festivalová sezóna, seriál sa už točil a tak sme sa namiesto slnenia sa pri vode kúpali vo vlastnom pote v našom bratislavskom One Love Studio,“ približuje vznik skladieb trúbkár a spevák Peter „Petko“ Opet. „Všetko sme našťastie stihli, produkcia sa dokonca rozhodla v niektorých sekvenciách seriálu použiť na dokreslenie deja úryvky našich starších už vydaných pesničiek,“ dodáva spevák a gitarista Branislav  „Bejzo“ Bajza.

Nadácia Dobrý skutok