Práve hráme

31/08/2018

Len 5-ročný rozdiel?


Povedali by ste, že medzi speváčkami Mariah Carey a Fergie z Black Eyed Peas je len 5-ročný rozdiel?

Jedna pochádza zo západného pobrežia USA, druhá z východného. Obe dosiahli v hudbe obrovský úspech, hoci v inom období.  Napriek tomu sú si možno viac podobné, než sa na prvý pohľad zdá. Alebo nie?

Televízia

Kým Mariah Carey si svoje herecké renomé ešte len buduje, Fergie sa už ako dieťa objavila v televíznej šou Kids Incorporated.

Parfumy

Mariah Carey uviedla na trh svoj parfum M v roku 2007, Fergie ten svoj o tri roky neskôr – volal sa Outspoken. Obe odvtedy predstavili ďalšie svoje vône.

base_7

Biely dom

Obe spievali pred prezidentom Obamom a jeho rodinou. Fergie na Veľkú noc 2009 a Mariah Carey počas Obamovej inaugurácie.

Osobné drámy

Fergie priznala, že bola kedysi závislá na pervitíne, Mariah Carey mala dlhodobý vážny konflikt s Nicki Minaj a Eminemom.

Ocenenia

Obidve dostali nespočetné množstvo cien (Grammy, AMA Awards, Billboard, MTV Awards a pod).

Plastické operácie

Mariah Carey si dala vyhladiť vrásky, zväčšiť prsia, podstúpila liposukciu a odstránenie nadbytočnej kože na bruchu.
Fergie taktiež absolvovala vyhladenie vrások, botox, zväčšenie poprsia a úpravu nosa.
..A to sú len operácie o ktorých sa vie :)

mariahs_big_boobs

Fergie-Plastic-Surgery-Before-And-After-2

Hudba

Hlasový rozsah má Fergie menší – tri oktávy oproti piatim Mariah Carey. Kým Mariah Carey svoju kariéru postavila na baladách, Fergie ich má v repertoári výrazne menej. Kým Mariah Carey reprezentuje skupinu muzikantov, ktorí trochu zaspali v 90. rokoch a neúspešne sa snažia o návrat, Fergie reprezentuje súčasné moderné trendy v pope, v R&B a čiastočne v hip-hope.

Charita

Aj Fergie, aj Mariah Carey sa výrazne venujú charite – každá pomáha viac ako desiatim charitatívnym organizáciam. Spolu sa angažujú v Červenom kríži, rôznych organizáciach na boj proti AIDS a v nadácii na boj s rakovinou.

Oblečenie

Obidve majú vlastný štýl, ale zhodnú sa v obtiahnutých krátkych šatách. Lenže obidve to niekedy preženú a za svoje outfity zožnú poriadnu kritiku:

1413785777309_Image_galleryImage_Mandatory_Credit_Photo_by

wenn3725717

Zdroje: Dailymail.co.uk
            Fragrantica.com
            Apkdownloadlist.co
            Celebrityplasticsurgery24.com
            Celebritypost.net
            Celebitchy.com

Nadácia Dobrý skutok